Menu

Forside

Graviditeten

Fødslen

Billeder

Tobias's død

Mors Afskedsbrev

Tobias's blomsterbed

Begravelsen

Gæstebog

Sorgen efter Tobias

Tak til

Tænd et Lys

Bette nus / pjevs

Kontakt os

En særlig tak til:

Der er mange som har hjulpet os i denne her svære tid, men der er nogle som har været helt uvurderlige i deres hjælp og støtte og dem vil vi gerne rette en speciel tak til.

Hele personalet på barselsgangen. Især Elsebeth som var en meget meget stor støtte både menneskeligt og praktisk. Hun har et meget stort hjerte.

Til jordemoder Lene Bach Mose som vi havde under hele graviditeten og som hjalp os meget i tiden efter med bla at komme hjem og snakke med os om det hele. Hun var sågar med oppe og se Tobias blomsterbed. Det syntes vi var en meget smuk tanke og gerning.

En tak til åse Inger for samtaler hos os.

En stor tak til Lenes forældre som har været en uvurderlig støtte og stadig er. De har lagt øre og skuldre til rigtig mange ord og tårer (og gør det stadig). Uden dem havde det været svært at komme bare lidt igennem alt det her tunge.

Også en meget stor tak til Lenes søstre som var og er der på alle tider af døgnet. De har vist os begge hvad ordet søskendekærlighed betyder. Deres døre har altid været åbne, så vi kunne snakke og græde, når det var det vi havde behov for. Tak for lån af deres børn. At kunne vise deres børn kærlighed har gjort smerten lidt nemmere at holde ud.

Både Lenes forældre og søstre så og rørte Tobias og sagde deres egen personlige farvel til ham, og fortalte os på den måde at han altid er en del af familien, han fik bare ikke lov at være til stede hos os lige nu.

Lenes lillesøster knælede ved Tobias og bad fadervor for ham. Det var en meget smuk og gribende gerning.

En særlig tak til Lenes kusine Jette for hendes indlevelse med Tobias. Hun er som en søster for mig og at hun kom til begravelsen var en meget vigtig ting for mig.

Tak til Lenes veninder Linda og Maibritt for deres opbakning og støtte som stadig er der. De har lagt skuldre til mange frustrationer og tårer og det har været en stor hjælp.

En tak til Birthe som også kom til begravelsen. En meget flot ting fra hendes side som vi var utrolig rørte over.


Tak til alle for hilsner, blomster og gaver.

Tak til alle som har været med til at mindske vores sorg og som ikke vendte os ryggen da det for alvor gjaldt. Vi er jer allesammen dybt taknemmelige nu og altid. Kærlige hilsner til jer alle.

Ja når eks-kæresten ikke vil takke mig, Far til Tobias så må jeg jo selv,

jeg kan kun stå til skud for kritik fra Lene's side af.