Menu

Forside

Graviditeten

Fødslen

Billeder

Tobias's død

Mors Afskedsbrev

Tobias's blomsterbed

Begravelsen

Gæstebog

Sorgen efter Tobias

Tak til

Tænd et Lys

Bette nus / pjevs

Kontakt os

Sorgen efter Tobias.


Tiden efter Tobias's død har været hård. Der har været mange op og nedture. Vi havde fået tilbudt at gå til psykolog for at få bearbejdet sorgen, Lene synes det var en god ide men jeg syntes godt at det kunne vente. Vi vil forsøge på at gøre Tobias til storebror, og vi håber at lykken snart vil tilsmile os!!

Det er nu 5 måneder siden vi mistede Tobias og det har været nogle lange måneder med så meget savn jeg ikke troede var muligt. Hver dag er hård at komme igennem men nogle dage er meget sværre end andre. Jeg havde en dag for 14 dage siden hvor jef simpelthen havde det rigtig skidt over det og jeg troede virkelig jeg ville gå i stykker men jeg kom igennem dagen ved bland andet at være sammen med min yngste niece der er 4 måneder ældre end Tobias. Hun hjalp mig virkelig meget den dag.

Men vi prøver efter bedste evne at komme videre og det går generelt godt. Håber vi snart kan gøre Tobias til storebror så vi kan have en lille baby hos os i levende live som vi kan give al vores kærlighed til.

Den kærlighed som vi kun kan give Tobias i vores tanker og ved at holde hans blomsterbed pænt. Vi elsker og savner ham hver minut af alle dage.